Bürstner

Bürstner T690 / Nordic Edition / Stor Dobbeltseng / Ny regreim
Pris kr. 749 000,-
Km.stand 18 500 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

  • Årsmodell: 2017
  • Girkasse: Manuell
  • Bredde: 230 cm
  • Lengde: 699 cm
  • Effekt: 131Hk
  • Sitteplasser: 4
  • Egenvekt: 2830 kg
  • Drivstoff: Diesel
  • Sengeløsning: Enkeltsenger
  • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

En meget velholdt bil med riktig løsning for behagelige turer. 2 enkle senger bak over stor garasje. Romslig godt bad og toalett rom. God benkeplate på kjøkken. Trivelig stoff kombinasjon mot flott treverk, NX-5 alarm, Radio med storfront og ryggekamera, Gps, el vinduer og speil m.m..

Bürstner Nordic Edition er spesielt utviklet for det nordiske klimaet, og er skapt for helårsbruk. Bilen er skapt i et tett og nært samarbeide mellom Bürstner og norske forhandlere, som har resultert i en bobil bygd for å kunne klare en norsk vinter og gi den beste brukeropplevelsen.

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr/spesifikasjoner:

Ulf Løfstrand 982 55 242
Arthur Rasmussen 915 40 449

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et uforpliktende prisanslag.

 

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen mens du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

 

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil. 

 

OM OSS:
Bobilkjeden Arve Opsahl har vært i bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 

DU FINNER OSS:

Vi er lokalisert i Blomsterdalen hvor vi har utstilt nye og brukte bobiler for enhver smak og vi ønsker deg velkommen til oss. Kun et stenkast fra Flesland flyplass. Kommer dere med fly, henter vi dere på Flesland.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-mail eller telefon. 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat. Vi tar forbehold om 

Snakk med oss

Ulf Eirik Løfstrand

Salgskonsulent 98255242

Arthur Rasmussen

Daglig leder 91540449

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER PÅSKEN
29.mars.-6.april: STENGT


ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16