KAMPANJE

Bürstner

Bürstner Solano T 615 Nordic/ Stekeovn/Al-ko/ EU godkjent
Pris kr. SOLGT
Km.stand 84 395 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2012
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 693 cm
 • Effekt: 131Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 2859 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Bobilkjeden Karmøy på Bygnes utenfor Kopervik har for salg, en fin Bürstner Solano T615 med sidestilt seng. Denne sengeløsningen utnytter bilens lengde maksimalt da badet er ved siden av sengen, på denne måten blir resten av bilen større i forhold til f.eks. midtstilt seng.

Salongen har L-sofa og en sidesitter, og med de vendbare pilotstolene, er dette en komfertabel sittegruppe for fem personer. Putene i L-sofaen har en god korsryggstøtte slik at sittekomforen blir bedre i forhold til rette rygger.
Sofaen kan også legges ned for ekstra sengeplass (200x122cm)
L-sofaen kan også omgjøres til toseter i kjøreretningen.
Salongbordet måler 90 x 57cm og kan skyves både på langs og på tvers.

Alle møblene er i nøttetre Merano med hvite felt.

Kjøkkenbenken er vinklet med tre gassbluss og oppvaskkum med dryppebrett, i tillegg har den tre skuffer og et skap med en liten hylle og dobbel søppelbeholder.
Overskapet har avtrekksvifte og to spotter.
På motsatt side står kjøleskapet, av merket Dometic og er på 143 ltr. med en 26 ltr. separat frys og stekeovn på toppen. Ved siden av kjøleskapet er det en hylleseksjon som går fra gulv til tak.

Bad
Toalettet med vask, dusjkabinettet har glassdører som lukkes foran toalett og vask. Et veggskap ved siden av toalettet og et benkeskap under vasken. Rommet har takluke.

Seng
Sengen har standard mål for denne løsningen,196 x 131/100cm. Madrassen er 14cm tykk og ligger på fjærende treribber.

Lufting besørges av luftevinduer, ett på siden av sengen og ett ved hodeenden.
To spotter for leselys dekker behovet for belysning, sengebunnen kan heves i den øverste delen for behageligere lesestilling.

Meget velholdt og pen bil. Romslig bobil med mange smarte løsninger.

Av utstyr kan nevnes:
– Truma combi gass/el.
– NX Alarm.
– Oppvarmet spillvannstank.
– Ryggjustering dobbeltseng.
– Kjøkkenvifte.
– Sykkelstativ.
– Blendingsgardiner i førerdel.

For mer info ta kontakt med:
Grant tlf 412 78 560
Eva tlf 413 05 324

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et uforpliktende prisanslag.

 

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen mens du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

 

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil. 

 

OM OSS:
Bobilkjeden Arve Opsahl har vært i bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 

DU FINNER OSS:

 På Bygnes like utenfor Kopervik, om du er tilreisende kan vi hente dere på Haugesund Lufthavn Karmøy eller Håvik busstasjon.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-mail eller telefon. 

 

 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat. Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Snakk med oss

Grant G. Hinderaker

Daglig leder 41278560

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08.30 – 16.30
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>