Carthago

Carthago CHIC C-LINE, Hydrauliske labber
Pris kr. 829 000,-
Km.stand 110 500 km
Totalvekt4 500 kg
Sengeplasser5
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2011
 • Girkasse: Automat
 • Bredde: 234 cm
 • Lengde: 747 cm
 • Effekt: 158Hk
 • Sitteplasser: 5
 • Egenvekt: 3290 kg
 • Chassistype: Fiat Ducato AL-KO
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Pen og velholdt Chartago Chic C-Line 5.0 med queenbed og senkeseng. Bilen har hydrauliske støtteben slik at den alltid er i vater når man parkerer. Den har den spreke 3.0L 160hk motoren med automatgir og AL-KO chassis slik at den har meget god kjørekomfort. Denne må ses!!

Utstyr som kan nevnes:

– Automatisk parabol
– Hydrauliske støtteben
– Ryggekamera
– Truma luftvarmer kombinert på både gass og 230V
– Utvendig gassuttak
– Utvendig strømuttak
– 2 gass flakser med automatisk vender
– NX5 gass alarm
– Automatgir
– Stor garasje
– Myggdør
– sykkelstativ for 2 sykkler
– Stort kjøleskap med stekeovn
– Separat toalett og dusj

Bilen leveres med bruktbilgaranti, fersk motorservice og fuktsjekk!

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

 AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 DU FINNER OSS: Ved innkjøringen til Namsos fra syd, vi ligger samlokalisert med Møbelringen og Coop Ekstra. Det er gode buss, tog og fly forbindelser og vi bringer og henter etter avtale.  Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Roger Sømliøy

Daglig leder 94840671

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>