KAMPANJE

Challenger

Challenger 357 Lounge Edition Fiat 150 Hk 2,3L/ Smartloungløsning
Pris kr. 799 000,-
Km.stand 10 000 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2018
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 747 cm
 • Effekt: 150Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 2907 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Enkeltsenger
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Challenger 357 er en poppulær bobil som er kommet inn til oss av en tidligere eier.
En planløsning som har slått godt an i Skandinavia finner du i Mageo 357. Modellen har lyse vegger med overskap i brune toner, ryggputer i lyst stoff og seteputer i brunt skinn. Praktisk avlastningsbord til å slå ut i tilleg på kjønnet. Enkeltsenger bak med god oppbevaringsplass under begge sengene. Badet bakerst med dusj og wc. På venstre side har du tilgang til garasjen, som er høy og med mulighet til å fjerne hyllene dersom det er behov for å ha med lange gjenstander. Passasjerene bak sitter i fartsretningen ved at stoler vippes opp. Bordet kan skyves alle veier, og er delt på midten. Dette gjør at det er god plass til å bevege seg fra førersetene og bak i bobilen.

NORDEN-LINE:
Denne bobilen har karosseriplater i aluminium!
Glassfiber er standard i mellom-Europa, men egner seg ikke i vårt skandinaviske klima, da glassfiberen kan sprekke etter flere sesonger med store temperatursvingninger.

Den kommer med mange gode detaljer slik som:

– 150 HK
– Remi blendegardiner
– TV Brakett
– DAB Radio
– TV Antenne digitaal
– Gassalarm
– Markise 4,5
– TV
MM

For mer hjelp ta kontakt med:
Ulf Eirik Løfstrand 982 55 242

Arthur Rasmussen 915 40 449

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et uforpliktende prisanslag.

 

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen mens du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

 

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil. 

 

OM OSS:
Bobilkjeden Arve Opsahl har vært i bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 

DU FINNER OSS:

 Vi er lokalisert i Blomsterdalen hvor vi har utstilt nye og brukte bobiler for enhver smak og vi ønsker deg velkommen til oss. Kun et stenkast fra Flesland flyplass. Kommer dere med fly, henter vi dere på Flesland.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-mail eller telefon. 

 

 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat. Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Snakk med oss

Ulf Eirik Løfstrand

Salgskonsulent 98255242

Arthur Rasmussen

Daglig leder 91540449

Kontakt oss

>ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14 (stengt 3.juli-14.august)
Verksted: Hverdager 08 – 16