Challenger

Challenger 391 Cruise Edition - 150hk - Automat
Pris kr. SOLGT
Km.stand 22 100 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2019
 • Girkasse: Automat
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 747 cm
 • Effekt: 150Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 3059 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Bobilkjeden Karmøy på Bygnes ved Kopervik, har denne bilen utstilt.
Challenger 391 Cruice Edition, 150H, Automat, har et flott interiør i delikate farger og en nydelig utførelse som gir bilen et meget eksklusivt inntrykk. Denne fantastiske bilen er en 2018 modell registrert i 2019.

En halvintegrert bil med en helt spesiell planløsning, 4 gode kapteinstoler, 4 dører med sentrallås og ei stor rundsittegruppe bak.
Bilen har to senkesenger, hvor den bakre kan senkes helt ned i knehøyde og den fremste senkes til ca midt i bilen.
.
Kapteinstolene som passasjerene får i denne bilen gjør den perekt for lange og korte turer. Denne bilen er utformet for dem som bare vil ha det beste. 391 gir deg meget god komfort, fire kapteinstoler, en stor rundsittegruppe bak og to elektriske senkesenger, samtidig som det er mye oppbevaringsplass.

Challenger 391 Cruise Edition 150hk er en attraktiv bobil som kan passe akkurat for dere.

Må ses for å få rett inntrykk.

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr og spesifikasjoner.

Grant Hinderaker: 41278560
Eva Hinderaker: 41305324

OM OSS:Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

NORDEN LINE: Modellene er spesialtilpasset det nordiske markedet, og har aluminium som forsterker veggene og vinterpakke som standard.  Taket er resistent mot hagl.

AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen, men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bil i innbytte, send litt info om biltype, reg.nr., km stand etc.

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-post eller telefon.

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Som medlem av Norsk Caravanbransjeforening, forplikter vi å følge NCB`s etiske retningsregler, det gir deg som kunde en ekstra trygghet.

ER DU TILREISENDE: Vi kan hente deg på flyplassen (Haugesund lufthavn, Karmøy), eller Håvik busstasjon.

Snakk med oss

Grant G. Hinderaker

Daglig leder 41278560

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08.30 – 16.30
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>