Challenger

Challenger 397GA MAGEO
Pris kr. 759 000,-
Km.stand 32 700 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2016
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 737 cm
 • Effekt: 150Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 2883 kg
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Enkeltsenger
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Vi har fått inn en meget strøken og velholdt Challenger 397 GA 2016 modell med elektrisk heve og senke seng . Bobilen er utstyrt med 2 enkle senger bak som gjør at du får et veldig romslig bagasjerom. Et pent kjøkken med mange skuffer og skap og en god sittegruppe i front med 2 venbare stoler.
Denne modellen er utstyrt med Truma D6 der gass brenner er byttet ut med en diesel brenner i Truma systemet slik at du har 6 kw på diesel og 1800 watt på strøm.
Bilen har ellers av utstyr: Markise, sykkelstativ for 2 stk, ryggescamera, elektrisk heve og senke seng, elektrisk tak vifte, tv, nx 10 gass alarm, gass grill som er koblet til gass anlegget i bobilen. mm
Denne bilen bør sees

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

 AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 DU FINNER OSS: Ved innkjøringen til Namsos fra syd, vi ligger samlokalisert med Møbelringen og Coop Ekstra. Det er gode buss, tog og fly forbindelser og vi bringer og henter etter avtale.  Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Roger Sømliøy

Daglig leder 94840671

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: Lukket
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>