Challenger

Challenger C194 GENESIS kjørt under 5000
Pris kr. 630 000,-
Km.stand 4 900 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2017
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 599 cm
 • Effekt: 125Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Egenvekt: 2866 kg
 • Chassistype: Ford
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Bobilkjeden Karmøy på Bygnes utenfor Kopervik har fått inn en liten og kjekk Alkovebil på under 6m fra 2017 som er kjørt under 5000.

2 doble senger gir god plass for 4, bilen er utstyrt med NX5 gassalarm for røyk, propangass og narkosegass. Kjøkkenet har 3 kokebluss, vask og kjøleskap.

Kun hatt en eier fra den var ny, flott og velholdt av ordensfolk.

Nyttelast rundt 600 kg er toppen på kransekaken, bedre kan det vel ikke bli?

Ta kontakt med våre selgere:
Grant: 41278560
Eva: 41305324

OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold. 

 

AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen, men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bil i innbytte, send litt info om biltype, reg.nr., km stand etc.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-post eller telefon.

 

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

 

Som medlem av Norsk Caravanbransjeforening, forplikter vi å følge NCB`s etiske retningsregler, det gir deg som kunde en ekstra trygghet.

 

ER DU TILREISENDE: Vi kan hente deg på flyplassen (Haugesund lufthavn, Karmøy), eller Håvik busstasjon.

 

Snakk med oss

Grant G. Hinderaker

Daglig leder 41278560

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08.30 – 16.30
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>