KAMPANJE

Challenger

Challenger EDEN 312 / Stekeovn / Klimavifte/ Sommerpris
Pris kr. 339 000,-
Km.stand 110 724 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2006
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 690 cm
 • Effekt: 114Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 2810 kg
 • Chassistype: Renault
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Sommerpris:)
Pen og velholdt bil i lyse farger. Dette var toppmodellen til Challenger og er veldig godt utstyrt.
En topp bil for førstegangskjøper som vil oppleve det fantastiske bobil livet.
Her er det både stort kjøleskap og stekeovn, så det står ikke på utstyret for en bedre middag.

Panorama takluke, oppgradert kjøkken, stort kjøleskap med automatisk energivalg, integrert gass stekeovn, 12V 40cm vifte over seng, helstøpt takkonstruksjon, ryggesensor, tekstiltrekt tak for støyreduksjon, og AC under kjøring.

For mer hjelp ta kontakt med:
Arthur Rasmussen 915 40 449
Ulf Eirik Løfstrand 982 55 242

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et uforpliktende prisanslag.

 

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen mens du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

 

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil. 

 

OM OSS:
Bobilkjeden Arve Opsahl har vært i bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 

DU FINNER OSS:

Vi er lokalisert i Blomsterdalen hvor vi har utstilt nye og brukte bobiler for enhver smak og vi ønsker deg velkommen til oss. Kun et stenkast fra Flesland flyplass. Kommer dere med fly, henter vi dere på Flesland.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-mail eller telefon. 

 

 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat. Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Snakk med oss

Ulf Eirik Løfstrand

Salgskonsulent 98255242

Arthur Rasmussen

Daglig leder 91540449

Kontakt oss

>ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14 (stengt 3.juli-14.august)
Verksted: Hverdager 08 – 16