Challenger

Challenger GENESIS 30
Pris kr. 499 000,-
Km.stand 43 100 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2012
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 600 cm
 • Effekt: 140Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 2807 kg
 • Chassistype: Ford
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Bobilkjeden Karmøy på Bygnes ved Kopervik, har en Challenger Genesis 30 for salg.

Bilen er 5,99m lang (uten sykkelstativ) noe som gjør at den går som personbil på ferger. Denne bilen har kjede slik at dere slipper å bytte register-reim.

Kjøkkenet har 3 kokebluss, stor vask og stort kjøleskap med separat frys. I tillegg har det skap over kjøkkenbenk og to store skuffer til oppbevaring.

Sengen er nedsenkbar og kan senkes helt ned til salongen slik at dere kan legge dere rett oppi den. Senga senkes ned elektrisk, det samme gjør bordet. Den store salongen gjøres enkelt om til to ekstra soveplasser.

Badet bak har stor dusj med egen dusjdør som kan lukkes og stort toalett rom med god skapplass.

Annet utstyr:

Markise
Sykkestativ
Solcellepanel
TV/antenne
Radio/CD- spiller

Ta kontakt med en av våre selgere:

Eva: 41305324

Grant: 41278560

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold. 

AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen, men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bil i innbytte, send litt info om biltype, reg.nr., km stand etc.

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-post eller telefon.

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Som medlem av Norsk Caravanbransjeforening, forplikter vi å følge NCB`s etiske retningsregler, det gir deg som kunde en ekstra trygghet.

ER DU TILREISENDE: Vi kan hente deg på flyplassen (Haugesund lufthavn, Karmøy), eller Håvik busstasjon.

 

Snakk med oss

Grant G. Hinderaker

Daglig leder 41278560

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08.30 – 16.30
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>