Challenger

Challenger Graphite 347GA - AUTOMAT - 170HK
Pris kr. 789 000,-
Km.stand 17 550 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2019
 • Girkasse: Automat
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 720 cm
 • Effekt: 170Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 2944 kg
 • Chassistype: Ford
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Enkeltsenger
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Vi har fått inn en 2019-modell Challenger Graphite 347GA. Dette er absolutt en av de beste planløsningene med høye separerte senger bak som gir store komfortable senger, mye lasteplass i lasterom og 5 stk overskap over senger.

Kjøleskapet er romslig på 146l som er kompressordrevet og er mye mer effektivt og stabilt enn vanlig AES-kjøleskap. Truma Combi diesel for oppvarming av luft/vann på diesel (6000w) eller 230v (2000w).
Det vil si at det eneste som bruker gass i denne bilen er kokeblusset, og med et snittlig forbruk på 15 min pr dag, holder en 10-11kg gassflaske i veldig lang tid.

Denne modellen har SmartLounge sittegruppe som gir vesentlig bedre plass i bilens sittegruppe, bedre komfort for passasjerer under kjøring samt et fold- og flyttbart bord. Sittegruppen består i tillegg til vendbare fører- og passasjerstoler av to sofaer som vender mot hverandre. Begge sofabenkene kan enkelt gjøres om til individuelle seter, slik at man får fire komfortable og frittstående sitteplasser under kjøring.

Av ekstrautstyr kan følgende nevnes:
– Markise
– NX-10 gassalarm (gass, narkose og røyk)
– 170 hk motor
– Automatgir
– Automatiske kjørelys
– Automatisk elektrisk defroster for frontrute
– Automatiske vindusviskere
– Gulvvarme på 230v
– Ryggekamera med egen skjerm
– DAB+ adapter
– Sentrallås på bodelsdør
– Myggnett for bodelsdør

Bilen leveres med garanti, fersk motorservice og fuktsjekk!

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr/spesifikasjoner:

Ole Legran 466 29 292
Oskar Mikkelsen 412 40 192
Kenneth Brandvik 986 66 676

NORDEN LINE: 
Denne bobilen har karosseriplater i aluminium! Glassfiber er standard i mellom-Europa, men egner seg ikke i vårt skandinaviske klima, da glassfiberen kan sprekke etter flere sesonger med store temperatursvingninger. Challenger har fra 2017 brukt en kombinasjon av treverk og kompositt som konstruksjon i sine bobiler, og har derfor utvidet tetthetsgaranti til 7 år!

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

OM OSS:
Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

DU FINNER OSS:
På Industriveien 39a på Heimdal like sør for Trondheim sentrum. Kommer du med fly til Trondheim lufthavn Værnes, er det gode togforbindelser til Heimdal Stasjon som ligger 5 minutters gange unna. Dersom det ikke klaffer meg togavganger, er det mulig å ta flybuss fra Værnes, så plukker vi deg opp i Trondheim Sentrum.

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat. Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Snakk med oss

Oskar Mikkelsen

Salgskonsulent 41240192

Kenneth Brandvik

Daglig leder 98666676

Ole Adrian Legran

Salgskonsulent 46629292

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>