Challenger

Challenger Mageo 192 SU / Fin familiebobil /Stekeovn/ Kan nedjusteres til 3500 KG/ 1 eier.
Pris kr. 329 000,-
Km.stand 125 000 km
Totalvekt3 850 kg
Sengeplasser5
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2007
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 225 cm
 • Lengde: 717 cm
 • Effekt: 140Hk
 • Sitteplasser: 5
 • Egenvekt: 3010 kg
 • Chassistype: Ford
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Alkove bobiler er den ultimate bobilen for barnefamilier. Her er det stor seng fremme, og klargjøres for stor seng bak. Er det noen som skal legges før andre, kan en av de store sengene benyttes og de andre har fremdeles anledning til å sitte og kose seg.
Et stort kjøleskap med egen fryser er også fint på varme dager.
Kjøkkenet ineholder også stekeov.

– NX5 alarm
– Kjøkkenavtrekksvisfte
– Klimavifte i alkovedel
– Markise
– Stor sittegruppe bak
– Stekeovn
– God skapplass

Kan registreres ned til 3500 KG.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Ulf 982 55 242
Arthur 915 40 449

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et uforpliktende prisanslag.

 

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen mens du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

 

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil. 

 

OM OSS:
Bobilkjeden Arve Opsahl har vært i bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 

DU FINNER OSS:

Vi er lokalisert i Blomsterdalen hvor vi har utstilt nye og brukte bobiler for enhver smak og vi ønsker deg velkommen til oss. Kun et stenkast fra Flesland flyplass. Kommer dere med fly, henter vi dere på Flesland.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-mail eller telefon. 

 

 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat. Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Snakk med oss

Ulf Eirik Løfstrand

Salgskonsulent 98255242

Arthur Rasmussen

Daglig leder 91540449

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER PÅSKEN
29.mars.-6.april: STENGT


ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16