Challenger

Challenger Mageo 270 // 4100kg / Unik planløsning / Dieselvarmer / Ryggekamera
Pris kr. 769 000,-
Km.stand 26 600 km
Totalvekt4 100 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2018
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 700 cm
 • Effekt: 170Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 2956 kg
 • Chassistype: Ford Transit
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Enkeltsenger
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Vi har fått inn en helt unik Challenger Mageo 270 med 2 enkle senkesenger og en meget stor sittegruppe med god plass for 6 personer rundt bordet. Sengene kan senkes helt ned hvis man er bare 2 på tur eller man kan stoppe de haveis å lage en dobbelseng i sittegruppen slik at man får dobbelt køyeseng. Badet er meget romslig og går over hele bilens bredde med et unikt stort kleskap over garasje. Man har også tilgang til garasje fra bad. Oppvarming er på diesel i bodelen og gass kombinert med 230V til oppvarming av vann.

Uttyr som kan nevnes:

– Markise
– Ryggekamera
– DAB+ radio
– Tv og tvantenne (RiksTv)
– Myggnett i inngangsdør
– Plissegardiner i førerhus
– 170 hk motor
– Stort kjøleskap med separat fryser
– Oppvarming på diesel (Webasto)

Bilen leveres med bruktbilgaranti, fersk motorservice og fuktsjekk!

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr/spesifikasjoner:

Oskar Mikkelsen 412 40 192
Ole Legran 466 29 292
Kenneth Brandvik 986 66 676

NORDEN-LINE:
Denne bobilen har karosseriplater i aluminium! Glassfiber er standard i mellom-Europa, men egner seg ikke i vårt skandinaviske klima, da glassfiberen kan sprekke etter flere sesonger med store temperatursvingninger.

Challenger har fra 2017 brukt en kombinasjon av treverk og kompositt som konstruksjon i sine bobiler, og har derfor utvidet tetthetsgaranti til 7 år!

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

OM OSS:
Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

DU FINNER OSS:
På Industriveien 39a på Heimdal like sør for Trondheim sentrum. Kommer du med fly til Trondheim lufthavn Værnes, er det gode togforbindelser til Heimdal Stasjon som ligger 5 minutters gange unna. Dersom det ikke klaffer med togavganger, er det mulig å ta flybuss fra Værnes, så plukker vi deg opp i Trondheim Sentrum.

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon.

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Oskar Mikkelsen

Salgskonsulent 41240192

Kenneth Brandvik

Daglig leder 98666676

Ole Adrian Legran

Salgskonsulent 46629292

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>