KAMPANJE

Challenger

Challenger Prium XL / Fast senkeseng/ 3500 KG
Pris kr. 449 000,-
Km.stand 57 000 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser-
Planløsning

Fakta

  • Årsmodell: 2011
  • Girkasse:
  • Bredde: 230 cm
  • Lengde: 669 cm
  • Effekt: 130Hk
  • Sitteplasser: 4
  • Egenvekt: 2840 kg
  • Drivstoff: Diesel
  • Sengeløsning:
  • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

På jakt etter en unik og praktisk bobil?
Her er den!
Challenger Prium, er en bobil, hvor det sosiale er satt fokus på.
Her er det lagt til rette for å stelle i stand mat, samtidig som samtalen kan gå fritt.
Med sitt unike oppbygging av et stort kjøkken opp mot sittegruppen, gir dette at godfølelsen ikke er langt unna.

Leveres med nye sommerdekk.
Hovedservice med registerreim våren 2021.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Ulf 982 55 242
Arthur 915 40 449

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et uforpliktende prisanslag.

 

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen mens du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

 

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil. 

 

OM OSS:
Bobilkjeden Arve Opsahl har vært i bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 

DU FINNER OSS:

Vi er lokalisert i Blomsterdalen hvor vi har utstilt nye og brukte bobiler for enhver smak og vi ønsker deg velkommen til oss. Kun et stenkast fra Flesland flyplass. Kommer dere med fly, henter vi dere på Flesland.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-mail eller telefon. 

 

 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat. Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Snakk med oss

Ulf Eirik Løfstrand

Salgskonsulent 98255242

Arthur Rasmussen

Daglig leder 91540449

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: Lukket
Verksted: Hverdager 08 – 16