Challenger

Challenger Sirius 2060
Pris kr. 1 049 000,-
Km.stand 0 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2021
 • Girkasse: Automat
 • Bredde: 232 cm
 • Lengde: 696 cm
 • Effekt: 140Hk
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 3050 kg
 • Chassistype: Fiat Ducato
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Ny

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere en ordentlig verdensnyhet! Challenger 2060 er en av neste års helintegrerte modeller og er den eneste i bobilverden som har SmartLounge sittegruppe, kan kjøres på førerkort klasse B med god margin og har ingen fast seng! Ingen bobil er like romslig som dette smykket.

Sittegruppen er av typen SmartLounge som vil si to benker som peker mot hverandre. Dette gir vesentlig bedre plass i bilens sittegruppe, bedre komfort for passasjerer under kjøring samt et fold- og flyttbart bord. Sittegruppen består i tillegg til vendbare fører- og passasjerstol som er høydejusterbar. Begge sofabenkene bak kan enkelt gjøres om til individuelle seter, slik at man får fire komfortable og frittstående sitteplasser under kjøring. Begge baksetene har ISOFIX som gjør det enkelt og trygt å ha med barn i barnestol.

Kjøkkenet har ei stor benkeplate med koketopp som har 2 stk bluss med integrert tenner. Vasken er dyp og kjøkkenbenken har i tillegg en ekstra benkeplateklaff som kan lett vippes opp ved behov.

Kjøleskapet har en romslig kjøledel og en egen fryseboks i toppen. Dette kjøleskapet har AES-funksjon (Automatic Energy Selection) som vil si at det styrer seg selv og finner den beste energikilden avhengig av om du er påkoblet 230v, om moteren er i gang eller om du fricamper. Kjøleskap og fryser rommer 175l tilsammen og er en av markedets største.

Grunnen til at denne bilen er så romstor og så kort er på grunn av at det ikke er noe fast seng men ei stor dobbel elektrisk senkeseng på 190x160cm som kan stoppes i ønsket høyde. Dersom en senker ned bordet kan sengen kjøres helt ned i kne-høyde. Ved behov for 2 ekstra sengeplasser, senkes bordet helt ned og 2 stk medfølgende putebiter brukes for å lage til seng på 140x190cm.

Helt bak i bilen er det et romslig og delikat tverrstilt bad med dusj på hele 75x75cm og dobbeltavløp. Lystett skyvedør mellom kjøkken og baderom gjør det lettvint å gå på do eller ta en dusj uten at en står til utstilling i bilen.

Bilen leveres med 7 års tetthetsgaranti!

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr. Du kan også be om reservert privat visning.

John: tlf. 98255243 – john@bobilkjeden.no

Freddy tlf. 98255243 – freddy@bobilkjeden.no

Snakk med oss

John M. Bjørnstad

Salg/administrasjon 98255243

Freddy Risan

Salg/administrasjon 98255240

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-onsdag og fredag: 09 – 16
Torsdag: 09 – 18
Lørdag: 10 – 14