Challenger

Challenger VANY V217
Pris kr. 699 000,-
Km.stand 62 300 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2016
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 205 cm
 • Lengde: 636 cm
 • Effekt: 130Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 3065 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Enkeltsenger
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Her har vi fått inn ett flott eksemplar fra bobilmerket Challenger.

Perfekt bil for deg som liker å feriere både i byer og på fjellet. Med sin lengde på 637 og bredde på 205 er det ingen problemer å komme seg frem.

I denne flotte Challenger Vany 217 finner du en stor sittegruppe i en herlig dus farge. Med vendbare førerstoler er det god plass rundt bordet. På ene veggen henger det en tv, så her ligger det til rette for avslappende stunder. Sittegruppen er så behagelig at den lett blir din nye favoritt plass.

Kjøkkenløsningen har alt det du trenger; her er det koketopp med to gassbluss, en dyp og fin vask, og et kjøleskap som er klar for å bli fylt opp med mat- og drikkevarer! Med glasslokk over både koketopp- og vask, og en ekstra utvidelse av kjøkkenbenken er det god plass til matlaging.

Bak i bilen finner du sengeløsningen. Den består av to enkle senger. Madrassene er myke og behagelige så her sover man godt uansett hvor man befinner seg.

På baderommet er det både wc, servant, speil, oppbevaring og dusjløsning. Med andre ord et komplett bad!

Bilen er installert med Truma luftvarme noe som skaper en behagelig temperatur i hele bilen. Nx5 er det også montert, det er den mest solgte gassalarmen på bobilmarkedet.

Bobilen har ellers av utstyr: Markise, ryggecamera, Dab radio, Multifunksjons ratt, sykkelstaiv for 2, forsterket bak fjærer.

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

 AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 DU FINNER OSS: Ved innkjøringen til Namsos fra syd, vi ligger samlokalisert med Møbelringen og Coop Ekstra. Det er gode buss, tog og fly forbindelser og vi bringer og henter etter avtale.  Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Roger Sømliøy

Daglig leder 94840671

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>