KAMPANJE

Dethleffs

Dethleffs ADVANTAGE I 6871,3,0 M/Alde
Pris kr. 599 000,-
Km.stand 99 000 km
Totalvekt4 000 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2010
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 233 cm
 • Lengde: 735 cm
 • Effekt: 157Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 3210 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Other
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

På jakt etter brukt bobil med Vannbåren varme fra Alde?
Her er bobilen for deg. Denne kommer også med den legendariske 3 liters motoren fra Fiat. Kombinasjonen med manuell gir, er dette en drøm å kjøre.
ADVANTAGE I 6871 kommer med Alde varmeovner både i garasje, toalettrom samt dusjrom. Den er innredet med mye skapplass som, et stort kjøkken, delt baderoms løsning, samt et stort kjøkken. Den er registrert for 4 personer, med stor seng bak og senkeseng over førersetene.
Her får du som kunde en fantastisk romslig bobil, med høy luksusfaktor.
Bobilen er brukt og har normal bruksslitasje. Det er en lien sprekk på ene bakskjerm.

Vekten er hentet fra vognkortet.

For mer hjelp ta kontakt med:
Arthur Rasmussen 915 40 449
Ulf Eirik Løfstrand 982 55 242

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et uforpliktende prisanslag.

 

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen mens du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

 

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil. 

 

OM OSS:
Bobilkjeden Arve Opsahl har vært i bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 

DU FINNER OSS:

Vi er lokalisert i Blomsterdalen hvor vi har utstilt nye og brukte bobiler for enhver smak og vi ønsker deg velkommen til oss. Kun et stenkast fra Flesland flyplass. Kommer dere med fly, henter vi dere på Flesland.

 

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-mail eller telefon. 

 

 

Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ek

 

Snakk med oss

Ulf Eirik Løfstrand

Salgskonsulent 98255242

Arthur Rasmussen

Daglig leder 91540449

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: Lukket
Verksted: Hverdager 08 – 16