Dethleffs

Dethleffs Magic Edition T 003
Pris kr. 949 000,-
Km.stand 20 100 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2018
 • Girkasse: Automat
 • Bredde: 230 cm
 • Lengde: 740 cm
 • Effekt: 150Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Egenvekt: 3020 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

En svært pen og velholdt Dethleffs Magic Edition med Alde vann båren varme har kommet for salg hos oss. Bilen skiller seg ut med sort front, 16″ alufelger og tøff dekor!
Den har en svært populær planløsning med høyderegulerbar dobbeltseng som påvirker størrelsen på lasterommet. Videre fremover i bilen har vi et bad med separat dusj/baderom. I midten har vi et romslig kjøkken, i front en romslig sittegruppe med rikelig med takluker over.
Av utstyr nevnes:
– Markise
– Sykkelstativ for 3 stk
– Ryggekamera
– Duocontrol gassregulator
– Remissgardiner i førerhus
– Skinnkledd ratt og girspak
– Navigasjon
– Dabradio,
– Stort kjøleskap med separat fryser
– Elektrisk varme i gulv
– Stekovn
– Solcelle panel

Denne bobilen kan registreres på 3850 hvis det er ønskelig.

Ta kontakt for en hyggelig handel!

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

 AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 DU FINNER OSS: Ved innkjøringen til Namsos fra syd, vi ligger samlokalisert med Møbelringen og Coop Ekstra. Det er gode buss, tog og fly forbindelser og vi bringer og henter etter avtale.  Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Roger Sømliøy

Daglig leder 94840671

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>