Eura Mobil

Eura Mobil Integra 890 QB / Alde / Hydrauliske labber/Mye utstyr
Pris kr. 1 789 000,-
Km.stand 29 900 km
Totalvekt5 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2019
 • Girkasse: Automat
 • Lengde: 899 cm
 • Effekt: 177Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 3100 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Eura Mobil Integra 890 QB 2,3L 177HK Automat

Meget fin og velutstyrt Eura mobil , bilen har bla Hydrauliske støttebein, Alde varme , Klima i bil og bodel , radio/ryggekamera,Navigasjon, skinn ,Gass alarm , markise, stort kjøleskap, stekovn, takmontert aircondition., ryggecamera, navigasjon,Lithium batteri, nx 10 gass alarm, Solcelle panel, kaffe maskin, luft telt, varme i front rute, dobble sidevinduer, ledlys under maarkise, stor garasje med åpning fra begge sider ,stor fin sittegruppe, med separat toalett/dusj . 2 sett hjul /S+ V dekk , høyde justerbar dobbel seng bak , senkeseng over førerhus+++

Må sees !!!

AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 DU FINNER OSS: Ved innkjøringen til Namsos fra syd, vi ligger samlokalisert med Møbelringen og Coop Ekstra. Det er gode buss, tog og fly forbindelser og vi bringer og henter etter avtale.  Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Roger Sømliøy

Daglig leder 94840671

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>