KAMPANJE

Eura Mobil

Eura Mobil Profila T 730 EB Nordic Edition // Alde / Automat / Enkeltsenger
Pris kr. 1 199 000,-
Km.stand 1 250 km
Totalvekt4 250 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2021
 • Girkasse: Automat
 • Høyde: 286 cm
 • Bredde: 232 cm
 • Lengde: 741 cm
 • Effekt: 140Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 3144 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Enkeltsenger
 • Tilstand: Ny

Beskrivelse

Not specified

Vi nå fått inn en 2021 Eura Mobil PT 730 EB. Dette er en bil som virkelig må oppleves for riktig inntrykk! 

Sittegruppen er romslig og delikat delskinn.
Bordet kan senkes slik at man kan lage seng i sittegruppen, det blir da en god og romslig dobbeltseng

Det er 2 enkle senger med god bagasjeplass under hver seng. 
Over sengen er det leselys og dobble-usb porter for ladding for eksempel telefon eller nettbrett.  

Kjøkkenbenken har et meget pent design. Dype og solide skuffer med softclose og lekker LED-belysning både over og under kjøkkenbenk. 

Bilen har badet helt bakerst i bilen noe som gir et meget romslig bad i en bobil, dusjen er av de større du får bil på denne størrelsen. Toalettet har SOG lufting som trekker lukt ut av bilen. 

Varmesystemet er Alde vannbåren varme kombiner på gass og opp til 3kw på strøm. 

Eura Mobil er et ordentlig kvalitetsprodukt som produseres i Sprendlingen, Tyskland, og som egener seg særlig godt for det nordiske klimaet. I denne bilen vil man trives like godt i -25 grader som i +25 grader takket være den gjennomførte oppbygningen som sørger for at Alde varmesystemet fungerer optimalt.

 

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

AUTOREG:
Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding.

FINANSIERING:
Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

OM OSS:
Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

DU FINNER OSS:
På Industriveien 39a på Heimdal like sør for Trondheim sentrum. Kommer du med fly til Trondheim lufthavn Værnes, er det gode togforbindelser til Heimdal Stasjon som ligger 5 minutters gange unna. Dersom det ikke klaffer med togavganger, er det mulig å ta flybuss fra Værnes, så plukker vi deg opp i Trondheim Sentrum.

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon.

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

 

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr/spesifikasjoner:

 Oskar Mikkelsen 412 40 192

Ole Legran 466 29 292 

Kenneth Brandvik 986 66 676

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon.

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

 

Utstyr

 • Chassis - Maxi 4.25t i stedet for 3.5 t
 • Høyttaler (2) i påbygget
 • Toalettutlufting (SOG)
 • Utvendig uttak for gass på passasjersiden
 • Veggfeste for flatskjerm foran
Les mer
Les mindre

Snakk med oss

Oskar Mikkelsen

Salgskonsulent 41240192

Kenneth Brandvik

Daglig leder 98666676

Ole Adrian Legran

Salgskonsulent 46629292

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>