KAMPANJE

KABE

KABE TM I 810
Pris kr. 1 490 000,-
Km.stand 4 850 km
Totalvekt4 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2018
 • Girkasse: Automat
 • Bredde: 233 cm
 • Lengde: 821 cm
 • Effekt: 180Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Egenvekt: 3895 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Enkeltsenger
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Vi har fått inn en kabe 810 med 2 enkle senger og stort bad bak, kun 4800 km. Dette er en 2018 modell som er registrert i 2019 Denne bilen leveres med vekt sertifikat slik at du vet eksakt hva bilen veier etter at alt utsyr er montert. Dette er en bil med det masse av utstyr som har en super planløsning som gjør bilen meget romslig. Bilen er godt issolert og full vannbåren gulvvarme med termostat. Bilen har polstret taktrekk for dempet lyd i bilen,
Den har ellers av utstyr: Hydraulisk støtte labber, elektrisk markise, Navigasjon, ryggecamera, nx5 gass alarm, alarm, 2 stk tv, tv antenne, elektrisk takluke i soverom, stekovn, elektrisk senke seng , webasto+++
Dette er en bobil som bør sees
Vi tar innbytte og er gjerne behjelpelig med finansiering.

Ta kontakt i dag for en hyggelig bobil prat.
Vi tar bobiler i innbytte, samt tilbyr gunstig finansiering via Santander & Gjensidige!

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr/spesifikasjoner:

Roger Sømliøy 94840671

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

 AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 DU FINNER OSS: Ved innkjøringen til Namsos fra syd, vi ligger samlokalisert med Møbelringen og Coop Ekstra. Det er gode buss, tog og fly forbindelser og vi bringer og henter etter avtale.  Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Roger Sømliøy

Daglig leder 94840671

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: Lukket
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>