Pilote

Pilote G600G
Pris kr. 679 000,-
Km.stand 60 600 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2015
 • Girkasse: Manuell
 • Bredde: 238 cm
 • Lengde: 599 cm
 • Effekt: 130Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Egenvekt: 2885 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning: Dobbeltseng
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Bobilkjeden Karmøy på Bygnes, ved Kopervik, har for salg en helintegrert Pilote G600. En stor liten bil under 6 meter (uten sykkelstativ). Bilen har romslig salong til å være så liten, det er pga den har tverrstilt dobbelseng bak (tar ikke så stor plass som langsgående senger). I tillegg har den også senkeseng over førersetene. Salongen og førersetene er i lys skinnimitasjon, lyst og lekkert interiør med matchende gardiner
Kjøkkenet har 3 gassbluss med ventilator/ vifte over og kjøleskap med innebygd fryser,
Det er god skapplass i bilen, under sengen er det et hengeskap med hyller.
Dusjen har dører istedetfor gardin.
Bilen har Truma combi til gassvarme og vann

Bilen har mye utstyr:
Busspeil
Lithium batteri
TV
Radio
Solskjerm over ryggekamera
Alu felger
NX-5 gassalarm (for narkose, propan og røyk)
Markise
Sykkelstativ til 3 sykkler (kan tas av)
Gassflaske

Vanlig 3 mnd garanti på bilen og fordi den selges av forhandler har du 5 års reklamasjonsrett på skjulte feil og mangler, sistnevnte gjelder også fuktreprasjoner vi har utført på denne nå tette og tørre bobilen du trygt kan kjøpe av seriøs forhandler.

Her får du mye bil til en god pris.

Ta kontakt med en av våre selgere for visning og nærmere informasjon om utstyr og spesifikasjoner.

Eva Hinderaker: 41305324

Grant Hinderaker: 41278560

OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen, men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bil i innbytte, send litt info om biltype, reg.nr., km stand etc.

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-post eller telefon.

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Som medlem av Norsk Caravanbransjeforening, forplikter vi å følge NCB`s etiske retningsregler, det gir deg som kunde en ekstra trygghet.

ER DU TILREISENDE: Vi kan hente deg på flyplassen (Haugesund lufthavn, Karmøy), eller Håvik busstasjon.

Snakk med oss

Grant G. Hinderaker

Daglig leder 41278560

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08.30 – 16.30
Lørdag: 10-14

Visninger etter avtale på kveldstid

Finansiering

>