KAMPANJE

Pilote

Pilote I060XLP
Pris kr. 599 000,-
Km.stand 67 000 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

 • Årsmodell: 2014
 • Girkasse: Manuell
 • Høyde: 285 cm
 • Bredde: 235 cm
 • Lengde: 599 cm
 • Effekt: 130Hk
 • Sitteplasser: 4
 • Egenvekt: 2885 kg
 • Chassistype: Fiat
 • Drivstoff: Diesel
 • Sengeløsning:
 • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Bobilkjeden Karmøy på Bygnes utenfor Kopervik , har for salg en Pilote I060 XLP (Bavaria Artic). Bilen er under 6 m en godt utstyrt bil til å være så kort, veldigt populært pga personbiltakst på ferjer.

Med den sidestilte dobbelsengen bak og vendbare stoler foran gjør bilen virker større enn den er. I tillegg har den ei senkeseng over førersetene.

Badet finner du på siden av senga, dusjen har dør slik at du slipper å dusje deg over toalettet.

Kjøkkenet har 3 gassbluss, stekeovn, kjøkkenvifte, vask og kjøleskap med integrert fryser.

Bilen har en L-sittegruppe og en ekstra sitteplass på motsatt side, og med vendbare pilotstoler er det godt med plass til et hyggelig samvær.

Av utstyr ellers:

Ryggekamera
Tv + antenne
Støtteben
Markise
Myggnetting i dør
Truma Combi E gjør at varme og varmtvannstank kan kjøres på gass/230V eller begge deler samtidig (pristillegg 6.000,- når bilen var ny).

Ta kontakt med en av våre selgere:

Eva: 41305324

Grant: 41278560

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold. 

AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen, men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bil i innbytte, send litt info om biltype, reg.nr., km stand etc.

Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på e-post eller telefon.

Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Som medlem av Norsk Caravanbransjeforening, forplikter vi å følge NCB`s etiske retningsregler, det gir deg som kunde en ekstra trygghet.

ER DU TILREISENDE: Vi kan hente deg på flyplassen (Haugesund lufthavn, Karmøy), eller Håvik busstasjon.

 

Snakk med oss

Grant G. Hinderaker

Daglig leder 41278560

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08.30 – 16.30
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>