Sunlight

Sunlight T 60
Pris kr. 599 000,-
Km.stand 82 000 km
Totalvekt3 500 kg
Sengeplasser4
Planløsning

Fakta

  • Årsmodell: 2016
  • Girkasse: Manuell
  • Lengde: 599 cm
  • Effekt: 130Hk
  • Sitteplasser: 4
  • Egenvekt: 2630 kg
  • Chassistype: Fiat
  • Drivstoff: Diesel
  • Sengeløsning: Dobbeltseng
  • Tilstand: Brukt

Beskrivelse

Vi har fått inn en sunlight T 60 som er under 5 meter og går som personbil på ferger. Faktisk en romslig bobil som er under 6 meter. Bilen er hel og pen og fremstår som fint brukt. Bobilen har ellers av utstyr:
– Truma oppvarming.
– Sykkelstativ for 4
– Ryggecamera
– Markise
– Sommer og pigg fri vinter hjul
– TV
– Gass alrm
– 2 din DAB radio

INNBYTTE: Vi tar gjerne din bobil i bytte. Send litt info om biltype, registreringsnr, km.stand etc, så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag.

 AUTOREG: Vi er godkjent av Statens vegvesen som Autoreg forhandler. Det vil si at vi har myndighet til å oppbevare kjennemerker, og ta hele omregistreringsprosessen men du venter hos oss, 24 timer i døgnet hele uken. Det er viktig at du har med Bank-ID for signering av salgsmelding. 

FINANSIERING: Vi kan tilby en av markedets beste betingelser på finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Vi kan også tilby fullfinansiering med 0 kr i egenkapital og opptil 15 års nedbetaling på din nye bobil.

 OM OSS: Arve Opsahl AS har vært i denne bransjen siden 1975 og besitter en unik erfaring og kompetanse i faget. I dag er vi en ledende aktør på markedet, og har levert hver tiende bobil som ruller på veiene med norske nummerskilt. Og nettopp vår erfaring, vår solide organisasjon og brede kompetanse er en viktig trygghetsfaktor for våre kunder. For vi selger ikke bare bobiler, vi selger først og fremst et godt og varig kundeforhold.

 DU FINNER OSS: Ved innkjøringen til Namsos fra syd, vi ligger samlokalisert med Møbelringen og Coop Ekstra. Det er gode buss, tog og fly forbindelser og vi bringer og henter etter avtale.  Vi besvarer alle henvendelser – vi har tidligere opplevd at meldinger ikke har kommet gjennom via Finn.no, forsøk da gjerne direkte på mail eller telefon. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Leveringsomkostninger tilkommer avhengig av leveringssted. Egenvekt oppgitt i annonsen er hentet fra vognkort/teknisk datablad og vil avvike ved eventuelt ettermontert ekstrautstyr. Ved ønske kan bilen veies og leveres med et vektsertifikat.

Snakk med oss

Roger Sømliøy

Daglig leder 94840671

Kontakt oss

>

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 09 – 17
Lørdag: 10-14
Verksted: Hverdager 08 – 16

Finansiering

>