Bobilene alle vil ha

Disse bobilene vil «alle» ha nå!

De siste årene har stadig flere fått øynene opp for rullende hytter. Nå har interessen eksplodert! Noen bobiler skiller seg ut. Nå skal vi introdusere deg for de tre desidert mest populære bobilene om dagen.

Luksuriøs bybobil for en aktiv ferie

Overraskende mange har gått fra en større bobil til denne, avslører Oskar Mikkelsen, som er bobilselger hos Bobilkjeden, avdeling Trondheim. Bobilen han snakker om er populære Challenger Vany. Den nette og stilige bilen er under 6 meter lang og plasseres dermed i kategorien bybobil.

– En bybobil er i praksis en varebil som er innredet som en bobil. Den inneholder alt det samme som en vanlig bobil, men er enklere og rimeligere å ferdes med, forteller Mikkelsen.

Han forklarer at det er lett å finne egnet parkeringsplass for en bybobil i nettopp byer samt at disse bobilene er enklere å manøvrere på smale veier og i ulendt terreng, sammenlignet med større bobiler. Dessuten regnes bybobilen i enkelte tilfeller som en vanlig bil, for eksempel betaler man personbiltakst på ferger.

Challenger Vany: Bilen er ferdig utstyrt med blant annet markise, solcellepanel, ryggekamera og radio.

Så, hva er det som gjør at nettopp Challenger Vany har blitt så populær?

– Det er en helt unik bybobil som skiller seg ut på flere områder, konstaterer Mikkelsen.

Han avslører at både de ansatte i Bobilkjeden og kundene er svært imponert over bybobilens finesser og utdyper:

– Designet er råstilig. Utvendig er bilen hellakkert i sort, grå eller hvit og innredningen er i delikate, moderne farger og materialer for en lun og behagelig atmosfære. Bilen er også svært fint belyst og setene er trukket i et pent, velurlignende materiale. Ellers kommer jo bilen ferdig utstyrt med blant annet markise, solcellepanel, ryggekamera og radio fra fabrikk, forteller Mikkelsen entusiastisk.

Challenger Vany: Innredningen er i delikate, moderne farger og materialer for en lun og behagelig atmosfære
Planløsning natt.
Planløsning dag.

Varmesystemet til Challenger er også helt spesielt. Det går på diesel, noe som ifølge den erfarne bobilselgeren er både praktisk og smart.

– Du slipper å ha med deg uante mengder gass på tur og varmeanlegget kan stå på under kjøring, sier Mikkelsen.

Man skulle kanskje tro at en såpass kompakt bobil som Challenger Vany utelukkende egnet seg for par på tur. Det er ikke Mikkelsen helt enig i.

Bilen egner seg naturligvis ypperlig til aktive par som gjerne legger turen innom både storbyer og utkanter i løpet av ferien.

oskar-mikkelsen-selger-trondheim
Oskar Mikkelsen
Salgskonsulent Trondheim
oskar@bobilkjeden.no
41240192

– Bilen egner seg naturligvis ypperlig til aktive par som gjerne legger turen innom både storbyer og utkanter i løpet av ferien. Men, det er definitivt plass til ett eller to barn eller barnebarn også i bilen, fastslår bobilselgeren.

Mikkelsen understreker at bilen tross alt har fire seter og tilsvarende antall soveplasser og avslutter med å tipse om at Challenger Vany også kan fungere som en bil nummer to i hverdagen.

Gullkorn med imponerende romfølelse og mange smarte løsninger

– Dette er en bestselger! I Frankrike har dette gullkornet toppet salgsstatistikken for Challenger i lang tid, smiler John Bjørnstad.

Den trivelige bobilselgeren i Bobilkjeden, avdeling Oslo er tydelig begeistret for Challenger 260, som er en delintegrert bobil.

– Senga som henger oppunder taket midt i bilen! Nøyaktig 28 sekunder tar det fra du trykker på knappen til spiseområdet er forvandlet til soverom, svarer Bjørnstad på spørsmål om hva det er som er så spesielt med nettopp denne bobilen.

Challenger 260

– …Challenger 260 får en helt annen romfølelse enn i noen annen bobil av samme størrelse.

Han forteller videre at det er nettopp denne unike løsningen som gjør at man i en Challenger 260 får en helt annen romfølelse enn i noen annen bobil av samme størrelse.

– Arealet er imponerende godt utnyttet og det er lagt vekt på komfort. Senga er i vanlig 160 cm bredde og madrassen skrytes opp i skyene av kundene. På kjøkkenet er det god plass til oppbevaring og en romslig benkeplate, i tillegg til en avlastningsplate som kan flippes opp ved behov. Dessuten er dusjen stor nok til at du kan du dusje med verdighet, humrer Bjørnstad.

Challenger 260: Spisegruppa gjøres enkelt om til seng for ungene.

Forholdene ligger altså til rette for både god nattesøvn, kulinariske opplevelser og lange, behagelige dusjer i Challenger 260. I tillegg er det god plass til det du vil ha med deg på tur. Både folk og ting.

– Mange faller pladask for bakparten av bilen. Der finner du et stort, tverrgående lasterom som du kan åpne både utenfra og gjennom en skyvedør på badet. Challenger har gjort seg skikkelig flid med smarte og praktiske oppbevaringsløsninger i denne bilen, og det er absolutt en bil som egner seg for både par og barnefamilier.

Challenger 260: Smarte og praktiske oppbevaringsløsninger.
Planløsning dag.
Planløsning natt.

…det er flest voksne par som har valgt denne bilen, men den fungerer også ypperlig som feriebolig for to små og to store.

John Bjørnstad
Salg/administrasjon Oslo
john@bobilkjeden.no
98255243

Bjørnstad påpeker at det er flest voksne par som har valgt denne bilen, men at den også fungerer ypperlig som feriebolig for to små og to store.

– Spisegruppa gjøres enkelt om til seng for ungene. Dessuten er det Isofix for sikker festing av bilstol for barn i bilen, opplyser Bjørnstad.

Den trivelige østlendingen oppsummerer med en referanse til barnas favoritt:

Challenger 260 er som et kinderegg. God utenpå og med mange fine overraskelser inni!

Når du vil oppgradere fra hotellrom til suite

– Denne kan ikke sammenlignes med noe.

Ole Adrian Legran, salgskonsulent i Bobilkjeden, avdeling Trondheim, snakker om «storebroren» til kinderegget: den helintegrerte bobilen Challenger 2060.

Legran forklarer at Challenger 2060 innehar alle de samme finessene og har lik planløsning som Challenger 260. Men at den gode romfølelsen er enda bedre.

– Det er som å oppgradere fra et råflott hotellrom til en suite på det samme hotellet, eller som å gå fra en ettroms leilighet på 50 kvm til en på 70 kvm.

Challenger 2060 er en ypperlig bobil for par som liker litt luksus, som ønsker seg en komfortabel bobilferieog for en barnefamilie som setter pris på litt boltreplass.

Challenger 2060

Den smilende bobilselgeren trekker frem de samme kvalitetene og fordelene som Bjørnstad fortalte så entusiastisk om og avslører at kundene deler begeistringen.

– Kundene elsker den. Vi har nå så vidt begynt å levere til dem som bestilte denne verdensnyheten i høst, og gleder oss over de gode tilbakemeldingene.

Challenger 2060: Smart løsning med nedsenkbar seng. Spisegruppa kan enkelt forvandles til to ekstra sengeplasser.

Og kjøperne er i hovedsak de typiske bobilkundene, nemlig voksne par som reiser uten barn. Men som følge av at verden brått endret seg for ett års tid siden, er det stadig flere barnefamilier og yngre par som virkelig har fått øynene opp for bobilferie. Og for nettopp disse er Challenger 2060 et utmerket alternativ.

– Det romslige og praktiske kjøkkenet. Badet og dusjsonen og ikke minst de gode oppbevaringsløsningene samt den smarte løsningen med nedsenkbar seng og at spisegruppa enkelt kan forvandles til to ekstra sengeplasser, svarer Legran på spørsmål om hva det er som gjør nettopp denne bilen så familievennlig.

Challenger 2060: En ypperlig bobil for par som liker litt luksus.

Han forklarer videre at passasjersetene – som også fungerer som del av spisegruppen – er særdeles komfortable. Vanligvis er det nemlig slik at «baksetet» i en bobil ikke byr på den beste sittekomforten, men disse setene har senkbar rygg. At bilen er utstyrt med Isofix-feste for barnestol er også et viktig poeng.

Challenger 2060: Kjøkken
Challenger 2060: Bad
Planløsning dag.
Planløsning natt.

Legran konkluderer at Challenger 2060 er en ypperlig bobil for par som liker litt luksus, som ønsker seg en komfortabel bobilferie – og som innimellom tar med seg et barnebarn eller to på tur, og for en barnefamilie som setter pris på litt boltreplass.

Drømmer du om bobil, eller er du godt kjent med bobillivet og ønsker å investere i en ny bobil? Bestill digital visningstime hos oss i Bobilkjeden, eller ta turen innom en av våre avdelinger for en trygg og trivelig bobilprat. Du finner oss i Trondheim, Oslo, Bergen, Namsos og på Karmøy!

Drømmer du om bobil, eller er du godt kjent med bobillivet og ønsker å investere i en ny bobil? Bestill digital visningstime hos oss i Bobilkjeden.

Ole Adrian Legran
Salgskonsulent Trondheim
legran@bobilkjeden.no
46629292