Nyheter 2022

Se 2022 modellene og nyhetene fra Challenger og Eura Mobil.

Nyhet | Eura Mobil Van 595 HB

Synlig annerledes: I den nye Premium-vanen fra Eura Mobil gjør de eksklusive omgivelsene hvert øyeblikk til noe spesielt.

Les mer

For alle årstider | Eura Mobil IL 720 EF

Drømme seg helt bort – eller bare kjøre dit! Denne friheten nyter du helt individuelt med Integra Line 720 EF

Les mer

For alle årstider | Eura Mobil IL 720 QF

Drømme seg helt bort – eller bare kjøre dit! Denne friheten nyter du helt individuelt med Integra Line 720 QF

Les mer

For alle årstider | Eura Mobil IL 730 EF

Drømme seg helt bort – eller bare kjøre dit! Denne friheten nyter du helt individuelt med nye Integra Line 730 EF

Les mer

ALL INCLUSIVE | Challenger V114MAX Premium Norway

Den smarte V114MAX er kortere enn enn 6 m. Den har faste senger som kan moduleres etter ønske. Sengene bak kan tas ut: Hvis du reiser to- eller tre sammen, kan du ta ut noen av sengeplassene for å få større plass. Bobilen er spekket med utstyr å selges All inclusive!soveplass i XXL-dimensjoner.

Les mer

NYHET 2022 | Challenger Slim 217GA

Den lave profilen med to enkeltsenger på toppen av garasjen gjør den så kompakt som en van! Så kompakt og lett å håndtere som en van, gir S217 deg mer plass på innsiden og forbedret isolering. Den har mer en nok lasterom, et modulært bad og to enkeltsenger som kan omdannes til en "king size" dobbeltseng.

Les mer

HELINTEGRERT | Challenger 3048 Graphite Premium

I tillegg til den store midtstilte sengens bredde på 160 cm og en høydejusterbar garasje, tilbyr 3048 et bad i hele bilens bredde, for mer plass og tilgjengelighet, samt en ny generasjon SMART LOUNGE-salong: en vennlig sittegruppe som for reisen enkelt forvandles til 2 individuelle og komfortable veiseter. Antagelig det mest vellykkede systemet på markedet!

Les mer

NYHET 2022 | Challenger X150 Open Edition

Challenger lanserer X150! Smidigheten til en van og komforten til en bobil. Det beste fra to verdener. Før måtte du velge mellom van og bobil. Nå skaper Challenger en mellomkategori, med det beste fra de to verdener.

Les mer

ALL INCLUSIVE | Challenger V217 Premium Norway

V217 tilbyr to enkeltsenger i en van som bare er 6,36 meter lang. Du vil elske oppbevaringsmulighetene og det 'doble gulvet' under sengen som lar deg stue bort bord og stoler. Ideell for et par som ønsker å reise overalt, helt diskré.

Les mer

NYHET 2022 | Challenger 240 Open Edition

Denne delintegrerte modellen er noe utenom det vanlige, for i tillegg til hovedinngangen tilbyr den en serviceinngang med tilgang til garasjen og oppbevaringsplassene, altså en slags flebruksbod med tilgang utenfra og innenfra. Innvendig er 240 den første med en glassvegg som skiller kjøkkenet fra en modulerbar U-sittegruppe (8 ‘apertifseter’ som standard), alt på mindre enn 7m!

Les mer

BESTSELGER | Challenger 260 Graphite Premium

CHALLENGER 260 har blitt en internasjonal suksess takket være midtsengen på 160 cm! Men hvis vi ser bort fra sengen, vil det utrolige boarealet forføre deg (stue, kjøkken, dusjrom). Alt dette får plass innenfor 6,99 m.

Les mer

FAMILIEVENNLIG | Challenger 380 Graphite Premium

Bilen er spekket med innovasjoner. 380-modellen viderefører den velkjente XXL-stuen som du også finner på 260-modellen.

Les mer

BESTSELGER | Challenger 337GA Graphite VIP

Delintegrert bobil som leveres på Fiat chassis. Praktisk innredning med stor garasje, lekre detaljer og automatgirkasse.

Les mer

ALL INCLUSIVE | Challenger V210 Premium Norway

Helt frem til nå måtte man velge mellom garasje og soveplass. V210 har en ordentlig garasje (for to sykler og en sparkesykkel) og skikkelig soveplass i XXL-dimensjoner.

Les mer

NYHET 2022 | Challenger 3080 Graphite Premium

Helintegrert bobil som er full av innovasjoner. Denne modellen passer for hele familien, med plass til 5 passasjerer - også de minste, Isofix er på plass. XXL-salongen med en seng på 160 cm identisk med 2060-modellen kompletter med to modulære senger for hele familien: Den er fremdeles enestående på markedet!

Les mer

NYHET 2022 | Challenger 2060 Graphite Premium

2060 gjentar løsningen fra vår bestselgermodell 260 med en 160 cm bred elektrisk senkeseng som er tilgjengelig uten stige. Men først og fremst vil du bli overbevist av det utrolige boarealet (salong, kjøkken, bad, garderobe), alt på bare 6,99 m.

Les mer

BESTSELGER | Challenger 328 Graphite Premium

Delintegrert bobil som leveres på Ford chassis. Praktisk innredning med stor dobbelseng, baderom i full bredde med separat dusj, lekre detaljer og automatgirkasse.

Les mer