Caravelair, nr. 1 i campingvogner på det franske markedet! Siden 1962 har Caravelair studert kundenes ferievaner for å kunne tilby campingvogner som er komfortable, attraktive og funksjonelle. Dette garanterer en hyggelig familieferie med et utmerket forhold mellom kvalitet og pris.

Plassert i hjertet av Rhindalens vingårder i Ardèche, her designer og produserer TRIGANO VDL campingvogner og bobiler: med mer enn 10,000 enheter årlig, 200,000 m2 areal (tilsvarer 33 fotballbaner) og over 800 ansatte er TRIGANO VDL Europas største produsent.Caravelair sine 2021-modeller har fem forskjellige serier, klikk på vognene for mer info, bilder, planløsninger og 360!


Alba:

OPTIMAL LAYOUT

Takket være utvalget av ALBA campingvogner, nyt ferien som et par eller familie med alt standardutstyret du trenger.
«I 2020 fortsatte vi å utvikle vårt program for å gjøre det mulig for alle å reise med Caravelair. Ingen reduksjon i kvalitet og et ideelt forhold mellom utstyr og pris. Vårt ønske: å utvikle et unikt tilbud som er tilgjengelig for så mange som mulig – å benytte en ny campingvogn til fordelaktig pris.»

Antares Style:

DET PERFEKTE KOMPROMISS MELLOM VEKT / UTSTYR / PRIS

En ferie med et lett sinn? Ta en titt på ANTARÈS STYLE-campingvognen og det hyggelige oppholdsrommet for en vellykket ferie!
«Antarès Style-serien har dratt nytte av en komplett makeover av det ytre. Ny dekor, en redesignet bakside og mer harmoniske linjer gjør denne campingvognen mer moderne og essensiell på markedet. Imidlertid beholder den sine viktigste egenskaper som ligger til grunn for dens rykte: lett vekt, manøvrerbarhet og mengden tilgjengelig utstyr.»
En campingvogntur er en mulighet til å oppdage landskapets underverker og særpreget ved de besøkte stedene. Å gjøre det sammen med familien er enda vakrere. Caravelair Antarès Style campingvogner tilbyr fordelene med maksimal tilpasningsevne for alle reisende, store og små.

Caravelair Antares Titanium

Antares Titanium:

Titanium er en del av Antares-familien, og består av tre velutstyrte planløsninger som vi tror vil falle godt i smak!

 

 

 

Artica:

EKSKLUSIV DESIGN, KOMFORT OG SIKKERHET

ARTICA-serien gir deg muligheten til å kombinere eksklusiv design, komfort og sikkerhet takket være omfattende utstyrsnivå. Gjennom Artica tilbyr vi et variert utvalg av planløsninger med moderne interiør. Vår fokus på design og utstyr gjør at erfarne reisende kan finne campingvogna som passer dem.

Allegra Optima:

CAMPINGVOGNENE SOM HAR FOKUS PÅ DET INDRE

Hva om boligen din også skulle på ferie? Elegant interiør, høyt utstyrsnivå og eksepsjonell komfort. Våre campingvogner med eksklusive planløsninger er designet for at du skal føle deg som hjemme! La deg transportere med den ultimate kombinasjonen av komfort og design. Med Allegra Optima reiser du allerede i en drøm. Destinasjonen er nå bare en detalj … Målet vårt? La campingvogna være den direkte forlengelsen av hjemmet ditt! Vi har valgt å tilby eksklusivt varme- og sanitærutstyr for Allegra Optima-serien. I tillegg til den høye finishen på disse vognene finner vi på disse modellene en elegant interiørdekorasjon.


Se video: