Haugesund – Karmøy

Bobilkjeden Arve Opsahl etablerer en ny bobil butikk i Vestheimvegen 36, Kopervik. Bobilkjeden er en landsdekkende kjede av bobilforhandlere, som nå etablerer seg på Kopervik næringspark i tilknytning til Haugesund.

Bobilkjeden Arve Opsahl har sine røtter tilbake til 1975 og er og har vært en stor aktør i caravanbransjen siden den gang. Bobilkjeden har samordnede produkter og tjenester i sin portefølje.

Merkevarene vi selger er:

Challenger er Norges mest solgte bobil under 3,5 tonn og er velkjent blant bobilfolket. Et fransk bobilmerke som er meget innovativt og er kjent for sine smarte løsninger. Du vil finne kjøretøy fra varebilstørrelse opp til helintegrerte. Bobilkjeden Arve Opsahl har hatt Challenger i sitt sortiment siden 1997.

Eura Mobil kommer fra Europas største bobilprodusent Trigano, og Bobilkjeden har ført merket siden 2016. Eura Mobil er en av markedslederne i sin klasse og har et smakfullt design, passer glimrende i nordisk klima, og foretrekkes ofte av erfarne bobilbrukere som vet nøyaktig hva de vil ha.

Caravelair campingvogner er også et kjent merke i bransjen. Merkets bestselgere er mindre, lettere vogner som kan trekkes av de fleste personbiler samt el-biler. Også Caravelair kommer fra Trigano, noe som garanterer for kvaliteten.

Postadresse: 
Bobil Haugesund AS
Postboks 6352 Torgarden
7492 Trondheim

Send faktura som pdf: faktura.bobilkjeden.haugesund@admento.no

Besøksadresse:
Vestheimvegen 36
4250 Kopervik

Husk at du kan alltid nå oss på

vårt hovednummer: 4000 1881

Snakk med oss

Grant G. Hinderaker

Daglig leder
grant@bobilkjeden.no
41278560

Jarle Velde

Verksted/delelager
jarle.velde@bobilkjeden.no
92042268

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08.30 – 16.30
Lørdag: 10 – 14
Visninger etter avtale på kveldstid

BESØKSADRESSE:
Vestheimvegen 36
4250 Kopervik

Kjøreanvisning

Hva kan vi hjelpe deg med?

Finansiering

>

Aktuelt

Siste fra Facebook