Aktuelt

Se tidligere innlegg, kampanjer og arrangementer

Eura Mobil dager på Heimdal 25.-28. november

Velkommen til Eura Mobil dager på Heimdal 25.-28. november

Les mer

Eura Mobil – bobilen for alle årstider!

Lettkonstruksjons-arkitekturen gjør Eura Mobil-bobiler til spesielt lette eksempler i sin klasse. Takket være skrueløs limeteknikk fra luftfarten samt bruk av lette og svært stabile komponenter av GRP, byr disse modellene på langtidskvalitet og svært lav vekt.

Les mer

For alle årstider | Eura Mobil IL 720 EF

Drømme seg helt bort – eller bare kjøre dit! Denne friheten nyter du helt individuelt med Integra Line 720 EF

Les mer

For alle årstider | Eura Mobil IL 720 QF

Drømme seg helt bort – eller bare kjøre dit! Denne friheten nyter du helt individuelt med Integra Line 720 QF

Les mer

Bobilmesse i Bergen 24.-28. november

Bobilmesse i Bergen 24.-28. november med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger, Caravelair og Eura Mobil

Les mer

Bobilmesse på Karmøy 27.-30. oktober

Bobilmesse på Karmøy med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger, Caravelair og Eura Mobil

Les mer

Bobilmesse i Bergen 20.-23. oktober

Bobilmesse i Bergen med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger, Caravelair og Eura Mobil

Les mer

Bobilmesse i Namsos 13.-16. oktober

Bobilmesse i Namsos med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger, Concorde og Eura Mobil

Les mer

NYHET 2022 | Challenger Slim 217GA

Den lave profilen med to enkeltsenger på toppen av garasjen gjør den så kompakt som en van! Så kompakt og lett å håndtere som en van, gir S217 deg mer plass på innsiden og forbedret isolering. Den har mer en nok lasterom, et modulært bad og to enkeltsenger som kan omdannes til en "king size" dobbeltseng.

Les mer

HELINTEGRERT | Challenger 3048 Graphite Premium

I tillegg til den store midtstilte sengens bredde på 160 cm og en høydejusterbar garasje, tilbyr 3048 et bad i hele bilens bredde, for mer plass og tilgjengelighet, samt en ny generasjon SMART LOUNGE-salong: en vennlig sittegruppe som for reisen enkelt forvandles til 2 individuelle og komfortable veiseter. Antagelig det mest vellykkede systemet på markedet!

Les mer

Bobilmesse og bobilcamp på Heimdal 7.-10 oktober

Bobilmesse med camp på Heimdal! Nå kan vi endelig invitere til vår populære bobilmesse med bobilcamp igjen. Kom med bobil og godt humør til oss denne helgen. Vi kan friste med mange tilbud på butikkvarer, visning av 2022 nyheter, fest med middag og levende musikk m.m

Les mer

Bobil roadshow i Namsos 7. – 11. september

Bobil roadshow kommer med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger.

Les mer

NYHET 2022 | Challenger 240 Open Edition

Denne delintegrerte modellen er noe utenom det vanlige, for i tillegg til hovedinngangen tilbyr den en serviceinngang med tilgang til garasjen og oppbevaringsplassene, altså en slags flebruksbod med tilgang utenfra og innenfra. Innvendig er 240 den første med en glassvegg som skiller kjøkkenet fra en modulerbar U-sittegruppe (8 ‘apertifseter’ som standard), alt på mindre enn 7m!

Les mer

BESTSELGER | Challenger 260 Graphite Premium

CHALLENGER 260 har blitt en internasjonal suksess takket være midtsengen på 160 cm! Men hvis vi ser bort fra sengen, vil det utrolige boarealet forføre deg (stue, kjøkken, dusjrom). Alt dette får plass innenfor 6,99 m.

Les mer

ALL INCLUSIVE | Challenger V210 Premium Norway

Helt frem til nå måtte man velge mellom garasje og soveplass. V210 har en ordentlig garasje (for to sykler og en sparkesykkel) og skikkelig soveplass i XXL-dimensjoner.

Les mer

Bobil roadshow i Trondheim 2. – 4. september

Bobil roadshow kommer med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger.

Les mer

Bobil roadshow i Bergen 25. – 28. august

Bobil roadshow kommer med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger.

Les mer

Bobil roadshow på Karmøy 18. – 21. august

Bobil roadshow kommer med 2022 nyhetene! Vi er på veien igjen for å vise deg noen av de nye modellene fra Challenger.

Les mer

Kampanjeuke på Karmøy 10.august – 14. august

Ekstra nyhetsvisning på Karmøy 10.august - 14. august. Se Challenger X150 her hos oss. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Kampanjeuke i Oslo 20.juli – 23. juli

Ekstra nyhetsvisning i Oslo 20.juli - 23. juli. Se Challenger X150 her hos oss. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Kampanjeuke i Bergen 13.juli – 16. juli

Ekstra nyhetsvisning i Bergen 10.juli - 13. juli. Se Challenger X150 her hos oss. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Kampanjeuke i Namsos 5.juli – 10. juli

Ekstra nyhetsvisning i Namsos 5.juli - 10. juli. Se Challenger X150 her hos oss i Namsos. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Challenger Norden-Line

Challenger Norden-Line bobiler har karosseriplater i aluminium! Glassfiber er standard i mellom-Europa, men er mindre egnet i vårt skandinaviske klima, da glassfiberen kan sprekke etter flere sesonger med store temperatursvingninger.

Les mer

Kampanjeuke i Trondheim 30. juni – 3. juli

Ekstra nyhetsvisning i Trondheim 30.juni - 3. juli. Se Challenger X150 her hos oss i Trondheim. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Kampanjeuke i Bergen 19. mai – 22. mai

Kampanjeuke i Bergen 19. mai - 22. mai. Se nyheten Challenger X150 her hos oss i Bergen. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Kampanjeuke i Oslo 10. mai – 15. mai

Kampanjeuke i Oslo 10. mai - 15. mai. Se nyheten Challenger X150 her hos oss i Oslo. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Kampanjeuke i Namsos 31. mai – 6. juni

Kampanjeuke i Namsos 31. mai - 6. juni. Se nyheten Challenger X150 her hos oss i Namsos. Mye spennende som skjer hele uken. Dette vil du ikke gå glipp av. Velkommen.

Les mer

Se bobilen alle snakker om!

Endelig kommer Challenger X150 til våre utsalgssteder. Denne bobilen er noe helt annet enn hva du har sett tidligere. Smidigheten til en by-bobil og komforten til en tradisjonell bobil. Dette vil du ikke gå glipp av.

Les mer

Ledig stilling Namsos

Bobilkjeden Namsos søker ny verkstedleder/bobilteknikker!

Les mer
Bobilene alle vil ha

Disse bobilene vil «alle» ha nå!

De siste årene har stadig flere fått øynene opp for rullende hytter. Nå har interessen eksplodert! Noen bobiler skiller seg ut. Nå skal vi introdusere deg for de tre desidert mest populære bobilene om dagen.

Les mer
alt

Handle online hos Max Fritid

– hent varene hos oss

Gå til butikk