Aktuelt

Se tidligere innlegg, kampanjer og arrangementer

Challenger Graphite 348XLB

Graphite 348XLB kampanjemodell er 7,49m lang, leveres med Ford 3500 kg chassis, har 170 hk motor og automatgir, smakfullt design både innvendig og utvendig samt en lang liste med øvrig standardutstyr. XLB betyr forresten eXtra Large Bed, 160 cm bredde!

Les mer

Premium-modeller

Premium-modellene fra Challenger holder et høyt utstyrsnivå ut over det omfangsrike standardutstyret. Disse bobilene inneholder både VIP-pakke og Premium-pakke, og kan kjøres med førerkort klasse B.

Les mer

Ukens bruktbiler

Sjekk alltid ut ukens bruktbiler. Spesielt utvalgte brukte bobiler til hyggelige priser.

Les mer

FERIEKLARE BOBILER!

Sommeren har for lengst gjort sin ankomst her oppe i snøheimen, og hva er da bedre enn å utforske omgivelsene med en bobil? Ikke vet vi, derfor anbefaler vi å ta en titt på bobilene under!

Les mer

Bobilferie med barn

Bobilkjeden har et stort utvalg av familievennlige bobiler på lager. 

Les mer

Eura Mobil PT 720 QF

Her er perfekte løsninger en selvfølge. En feriereise av høy kvalitet, stiller strenge krav til bobilen. La deg skjemme bort av gjennomtenkt utstyr og høy komfort.

Les mer

Black Edition kampanje modeller 2020

Skinntrukket ratt og girspak, forkrommede detaljer i instrumenteringen, techno dashboard, Belize interiørdetaljer,

Les mer

Challenger 357 Lounge Edition

Vi har spesialbestilt et begrenset antall kjøretøy og fått kanonpris på disse. Kampanjemodellene er meget populære, ikke vent for lenge med å melde din interesse!

Les mer

Graphite kampanjemodeller 2020

Graphitemodellene er på Ford 3500 kg chassis, har 170 hk motor og automatgir, en lang liste med øvrig standardutstyr - samt den høyeste graden av isolering på markedet.

Les mer
alt

Handle online hos Max Fritid

– hent varene hos oss

Gå til butikk