Nå også campingvogner for den kresne

Bobilkjeden Arve Opsahl er en av landets største leverandører av bobil.

I dag selger vi bobilmerkene Challenger (Frankrike), Concorde (Tyskland), Eura Mobil (Tyskland), og siste nykommer i 2019 er campingvogner fra Caravelair (Frankrike).

Franske Challenger har gjort spesialtilpasninger for det nordiske markedet, og har etter starten i 1997 vokst kraftig og ved utgangen av 2021 blitt det mestselgende merket i Norge, både i 2021 alene og i perioden fra og med 2001 til og med 2021.

Challenger er kjent som et meget innovativt merke og har svært mange originale, smarte oppfinnelser på skrytelisten.

Challenger har bybobiler i varebilstørrelse, delintegrerte og helintegrerte. Her finner du noe som passer for nybegynneren, ekteparet (med eller uten barnebarn), byferiefantasten, friluftsentusiasten, golferen, hundeeieren, surferen, familien…

Eura Mobil fra Trigano-gruppen – Europas største bobilprodusent – er en ‘nykommer’ hos Arve Opsahl.

Vi begynte med dette prisvinnende tyske kvalitetsmerket i 2016, som i dag utgjør en vesentlig del av vårt nybilsalg.

Eura Mobil har et meget smakfullt design, passer glimrende i nordisk klima, og foretrekkes ofte av erfarne bobilister som vet nøyaktig hva de vil ha.

Tyske Concorde Reisemobile er eldstemann – og størstemann – med fartstid fra 1985 hos bobilkjeden Arve Opsahl. På de fleste måter regnes Concorde som kongen på haugen.

Kvalitet, teknikk og design i skjønn forening, med mulighet for å skreddersy bobilen etter kundens ønsker. Her finnes alt tenkelig på utstyrslisten, feks. garasje for å ha med personbil, slideout som øker arealet, automatisk nivellering…

Caravelair, nå nr. 1 på det franske markedet, har siden 1962 studert dine ferievaner for å kunne tilby campingvogner som er komfortable, attraktive og funksjonelle. Dette garanterer en hyggelig familieferie med et utmerket forhold mellom kvalitet og pris.

Plassert i hjertet av Rhindalens vingårder i Ardèche, her designer og produserer TRIGANO VDL campingvogner og bobiler: med mer enn 10,000 enheter årlig, 200,000 m2 areal (tilsvarer 33 fotballbaner) og over 800 ansatte er TRIGANO VDL Europas største produsent.