Nå også campingvogner for den kresne

Bobilkjeden Arve Opsahl er en av landets største leverandører av bobil.

I dag selger vi bobilmerkene Challenger (Frankrike), Concorde (Tyskland), Eura Mobil (Tyskland), Caravelair (Frankrike) og siste nykommer i 2023 er vans fra Karmann (Tyskland).

Franske Challenger har gjort spesialtilpasninger for det nordiske markedet, og har etter starten i 1997 vokst kraftig og ved utgangen av 2021 blitt det mestselgende merket i Norge, både i 2021 alene og i perioden fra og med 2001 til og med 2021.

Challenger er kjent som et meget innovativt merke og har svært mange originale, smarte oppfinnelser på skrytelisten.

Challenger har bybobiler i varebilstørrelse, delintegrerte og helintegrerte. Her finner du noe som passer for nybegynneren, ekteparet (med eller uten barnebarn), byferiefantasten, friluftsentusiasten, golferen, hundeeieren, surferen, familien…

Eura Mobil fra Trigano-gruppen – Europas største bobilprodusent – er en ‘nykommer’ hos Arve Opsahl.

Vi begynte med dette prisvinnende tyske kvalitetsmerket i 2016, som i dag utgjør en vesentlig del av vårt nybilsalg.

Eura Mobil har et meget smakfullt design, passer glimrende i nordisk klima, og foretrekkes ofte av erfarne bobilister som vet nøyaktig hva de vil ha.

Tyske Concorde Reisemobile er eldstemann – og størstemann – med fartstid fra 1985 hos bobilkjeden Arve Opsahl. På de fleste måter regnes Concorde som kongen på haugen.

Kvalitet, teknikk og design i skjønn forening, med mulighet for å skreddersy bobilen etter kundens ønsker. Her finnes alt tenkelig på utstyrslisten, feks. garasje for å ha med personbil, slideout som øker arealet, automatisk nivellering…

Caravelair, nå nr. 1 på det franske markedet, har siden 1962 studert dine ferievaner for å kunne tilby campingvogner som er komfortable, attraktive og funksjonelle. Dette garanterer en hyggelig familieferie med et utmerket forhold mellom kvalitet og pris.

Plassert i hjertet av Rhindalens vingårder i Ardèche, her designer og produserer TRIGANO VDL campingvogner og bobiler: med mer enn 10,000 enheter årlig, 200,000 m2 areal (tilsvarer 33 fotballbaner) og over 800 ansatte er TRIGANO VDL Europas største produsent.

Der klimaet er som tøffest og veiene som lengst, der bygger vi våre campingvogner. Det betyr at du får en vogn som er bedre bygd. Den står imot det meste – både dårlig vær og utrolig mange timer ute på veier som sjelden er perfekte. Hver vogn som ruller ut fra Polar-fabrikken i Norrland er kvalitetssikret. Slik at din vogn klarer alle utfordringer som kan komme i dens vei.

Karmann har produsert bobiler siden 1977. Wilhelm Karmann fant inspirasjonen til sin første bobil i Sør-Afrika. T2-bobilene ble fulgt av modeller basert på et Mercedes-chassis. Samtidig utviklet Wilhelm Karmann sin egen campingvogn.

Eura Mobil kjøpte Karmann-Mobil-selskapet i 2000. Karman-Mobil fortsetter sin aktivitet som et uavhengig selskap innenfor Eura Mobil-gruppen.