Bobilkjeden Arve Opsahl

Om Bobilkjeden Arve Opsahl

Arve Opsahl AS ble etablert i Trondheim i 1975. Arve Opsahl AS tok steget over til å bli en bobilkjede da det ble etablert et utsalgssted i Bergen (Bobil Bergen AS), deretter Hakadal (Bobil Oslo AS), Førde fulgte på – driftes i dag via Bergen. I 2016 ble Bobilkjeden slik den fremstår i dag etablert, og overtok Arve Opsahl AS sin kundemasse. Arve Opsahl AS er i dag importør/agent og betjener bedriftsmarkedet, og er en av landets største leverandører av bobil.

Bobilkjeden Namsos (Bobil Spillum AS) ble opprettet i 2018. Siste skudd på stammen er Bobil Haugesund AS på Karmøy, som åpnet 1. oktober 2020.

Etter starten i 1975 med salg av campingvogner og fritidsartikler tok det ca. 10 år før de første bobilene ble importert til Norge. Concorde er vårt eldste merke, dette startet vi med i 1985, da Concorde var noe helt nytt på markedet. I etterkant gikk det slag i slag, og Arve Opsahl AS vant flere priser fra produsenten som beste importør. Concorde er i Europa synonymt med det ypperste av kvalitet. Challenger fulgte på mot slutten av 90-tallet, i 2016 begynte vi med Eura Mobil.

Nå selger Bobilkjeden Arve Opsahl bobilmerkene Challenger (Frankrike), Concorde (Tyskland), Eura Mobil (Tyskland), og siste nykommer i 2019 er campingvogner fra Caravelair (Frankrike).

 

Les artikkel om Bobilkjeden Arve Opsahl i bobilverden.no

Se våre avdelinger

I tillegg til egeneide utsalgssteder innen Bobilkjeden har importør / agent Arve Opsahl AS et landsdekkende forhandlernettverk som selger de forskjellige bobilmerkene/vognene. Se www.arveopsahl.no for mer info om importør/agent i Norge.