Bobilkjeden Arve Opsahl

Om Bobilkjeden Arve Opsahl

Bobilkjeden Arve Opsahl ble etablert i Trondheim i 1975. Vi startet da med salg av campingvogner og fritidsartikler. 10 år senere ble de første bobilene importert til Norge, og nå er vi en av landets største leverandører av bobil. I dag selger Bobilkjeden Arve Opsahl bobilmerkene Challenger (Frankrike), Concorde (Tyskland), Eura Mobil (Tyskland), og siste nykommer i 2019 er campingvogner fra Caravelair (Frankrike).

Concorde er vårt eldste merke, dette startet vi med i 1985, da Concorde var noe helt nytt på markedet. I etterkant har det gått slag i slag, og Bobilkjeden Arve Opsahl har flere ganger vunnet priser fra produsenten som beste importør. Concorde er i Europa synonymt med det ypperste av kvalitet. Challenger fulgte på mot slutten av 90-tallet, i 2016 begynte vi med Eura Mobil.

Arve Opsahl AS tok steget over til å bli en bobilkjede da det ble etablert et utsalgssted i Bergen (Bobil Bergen AS), deretter Hakadal (Bobil Oslo AS), Førde fulgte på – driftes i dag via Bergen, og Namsos (Bobil Spillum AS) ble opprettet i 2018. Siste skudd på stammen er Bobil Haugesund AS på Karmøy, åpnet 1. oktober 2020.

Les artikkel om Bobilkjeden Arve Opsahl i bobilverden.no

Se våre avdelinger

I tillegg til egeneide utsalgssteder innen Bobilkjeden har importør Arve Opsahl AS et landsdekkende forhandlernettverk som selger de forskjellige bobilmerkene/vognene.