Challenger bobiler er spesialtilpasset det nordiske markedet

Challenger ble i 2021 Norges mestselgende bobilmerke! Les mer!

Challenger Norgesfavoritten

Franske Challenger kom på veien i 1985, ble første gang importert til Norge i 1997 og ble ved utgangen av 2021 det mestselgende merket inntil 3500 kg på landsbasis.

Modellene har spesialtilpasninger for det nordiske markedet – Norden Line – som for eksempel aluminium som forsterker veggene og vinterpakke som standard, og du får 7 års tetthetsgaranti på kjøpet. Taket er resistent mot hagl.

Challenger har bobiler i segmentene vans (bybobiler i varebilstørrelse), delintegrerte og helintegrerte modeller. Kommer med chassis fra Ford og Fiat.

Her finner du noe som passer for nybegynneren, ekteparet (med eller uten barnebarn), byferiefantasten, friluftsentusiasten, golferen, hundeeieren, surferen, familien…

Visste du at Challenger er sertifisert med såkalt ‘Grade 3’ isolasjonsnivå – det høyeste på markedet? Dette innebærer at kjøretøyet kjapt må kunne varmes opp og holde temperaturen selv om det er meget kaldt utendørs. Mange Challengermodeller har oppvarming med bilens drivstoff.

Challenger er kjent som et meget innovativt merke, med mange gode og funksjonelle løsninger som feks gode madrasser, Easy Bed, TechniBox, IRP isolasjon, VPS, Smart Lounge, DUO Bed, Easy Box, senkesenger – benevnelser som i praksis forenkler og gjør din bobilferie mer komfortabel!

Les mer om standardutrustningen på produsentens nettsider.

 

Serier

Delintegrerte modeller

Challengers delintegrerte modeller dekker de fleste behov. Her finner du både klassiske, velprøvde planløsninger, og nye, smarte, spennende løsninger – kanskje morgendagens klassiker?
Smart Lounge – en sittegruppe som omgjøres til to komfortable seter i fartsretningen – er allerede blitt en vedvarende suksess!

Delintegrerte modeller fås på Fiat og Ford chassis, velg selv!

Helintegrerte modeller

Helintegrerte modeller, gjerne for den erfarne bobilisten som vet hvor skoen vanligvis trykker. En skjønn forening av smarte, gjennomtenkte løsninger, romslighet, luftighet og eleganse.

Helintegrerte modeller kommer utelukkende på Fiat chassis.

Vans / bybobiler

Den diskrete løsningen, uten å kompromisse med komfort og funksjon.

Challengers ‘bybobiler’ – et upresist begrep – er like godt egnet på en tysk motorvei som inne i trange, brosteinsbelagte gater i Paris, eller langs en smal grusvei ved kysten i Finnmark.
Vi kjenner til eiere som benytter denne type kjøretøy i daglig bruk – dvs til og fra jobb, butikk – nettopp de smarte løsningene og den diskrete størrelsen gjør kjøretøyet egnet også i det daglige.

Vans kommer utelukkende på Fiat chassis.

Slim – en ny kategori

Challenger har tatt utgangspunkt i et Fiat chassis og kombinert van og delintegrert på en ny måte. Resultatet er spennende, mer plass og forbedret isolering, en kompakt løsning!

Sjekk også ut modell X150!

Alkovemodeller

Barnas favoritt! Og praktisk å ha faste senger for de minste, ute av veien dersom mor og far vil lage frokost og bruke sittegruppa. Dette er den ‘klassiske bobilen’ slik vi alle kjenner den, men i moderne utførelse!

Alkovemodeller finnes på Fiat og Ford chassis.