Challenger er spesialtilpasset det nordiske markedet

Franske Challenger har gjort spesialtilpasninger for det nordiske markedet, og har etter at vi importerte de første modellene til Norge i 1997 blitt et av de mestselgende merkene i landet vårt.

Challenger har bobiler i alle segmenter – fra Vany (varebilstørrelse), delintegrerte, alkove og helintegrerte.

Her finner du noe som passer for nybegynneren, ekteparet (med eller uten barnebarn), byferiefantasten, friluftsentusiasten, golferen, hundeeieren, surferen, familien…

Visste du at Challenger har såkalt ‘Grade 3’ isolasjonsnivå – det høyeste på markedet?

Serier

Alkovemodeller

Alkovemodellene er barnas favoritt, her får de sin egen lille ‘hule’ og hvis mor og far vil lage mat eller bruke sittegruppen trenger man ikke flytte unna ei senkeseng eller bygge om noe  – barna har sitt område uten at det er i veien for noe.

Ford eller Fiat – ditt valg!

Delintegrerte modeller

Challengers delintegrerte modeller dekker de fleste behov. Her finner du både klassiske, velprøvde planløsninger, og nye, smarte, spennende løsninger – kanskje morgendagens klassiker?
Smart Lounge – en sittegruppe som omgjøres til to komfortable seter i fartsretningen – er allerede blitt en vedvarende suksess!

Delintegrerte modeller fås på Fiat og Ford chassis, velg selv!

Graphite Edition delintegrerte modeller

Når du vil ha det lille ekstra! Graphite Edition kommer fiks ferdig med det mest etterspurte ekstrautstyret fabrikkmontert.

Graphite Edition kommer utelukkende på Ford chassis.

Helintegrerte modeller

Helintegrerte modeller, gjerne for den erfarne bobilisten som vet hvor skoen vanligvis trykker. En skjønn forening av smarte, gjennomtenkte løsninger, romslighet, luftighet og eleganse.

Helintegrerte modeller kommer utelukkende på Fiat chassis.

Vans / bybobiler

Den diskrete løsningen, uten å kompromisse med komfort og funksjon.

Challengers ‘bybobiler’ – et upresist begrep – er like godt egnet på en tysk motorvei som inne i trange, brosteinsbelagte gater i Paris, eller langs en smal grusvei ved kysten i Finnmark.
Vi kjenner til eiere som benytter denne type kjøretøy i daglig bruk – dvs til og fra jobb, butikk – nettopp de smarte løsningene og den diskrete størrelsen gjør kjøretøyet egnet også i det daglige.

Vans kommer utelukkende på Fiat chassis.